Sabine provides ....

Sabine erzählt Alex über unseren Fan Club.

Sabine provides Alex with information about our fan club.

Unser Fanclubmitglied und Partnerin Frau Sabine Atkins war von Frau Tenaya Wallace von Donate Life Hollywood, zusammen mit ihrem Ehemann, als Gäste zu  der Donate Life Hollywood VIP Cocktailparty eingeladen

Diese Veranstaltung fand in Beverly Hills, Kalifornien, am 11. Juni 2010 , als Teil des Donate Life Hollywood Film Festivals statt.

Sabine war die Gründerrin und Administratorin von
Alex O`Loughlin fans for Donate Life.

Sie hatte die Chance mit  Alex zureden.

Sabine hatte im Vorfeld einen Ordner zusammengestellt mit Informationen, auch über uns.
Der Ordner war für Alex eine Wucht.
"Wow!" Und dann fragte er."Ist das für mich!!??"

Tenaya Wallace, campaign director of Donate Life Hollywood, invited our fan club member and partner Sabine Atkins  along with her husband, as guests to a Donate Life Hollywood VIP cocktail party.

This event took place in Beverly Hills, California, on June 11, 2010, as part of the Donate Life Hollywood Film Festival.
Sabine is the founder and administrator of
"Alex O`Loughlin Fans for Donate Life":

She received the opportunity to talk to Alex.

Previously, Sabine had compiled a binder with information about the contributors to her website and also some information about the German Alex O'Loughlin Fan Club.

Alex was very delighted about receiving the binder, and looking at the documents and photos, he constantly said "Wow!", and then he asked:
"This is for me??!!"

Hier exklusiv für uns ein Bild auf dem Sabine Alex von unserem Fan Club erzählt.
Here, exclusively for us, is a photo of Sabine talking to Alex about our fan club.

Alex hat Sabine sehr genau zugehört als sie ihm von uns erzählte.

Alex listened very closely when Sabine told him about us.

Sabine erzählte Alex,wie viel er uns bedeutet. Und Alex sagte "Ich weis es".

Sabine told Alex how much he means to us. And, expressing great appreciation, Alex replied "I know."

Text von Sabine über das Foto:
"Alex passt hier ganz genau auf, waehrend ich ihm den Ordner mit den Mitarbeitern/Freunden von 'Alex O'Loughlin Fans for Donate Life' zeige. Seine tiefen blauen Augen haetten mich beinahe abgelenkt: Ich musste mich sehr konzentrieren, ihm in der kurzen Zeit, so viel wie moeglich vom German Alex O'Loughlin Fan Club Network zu erzaehlen. "

Sabine's text about the photo:
"Here, Alex listens very closely, while I'm showing him the binder with the contributors/friends of  'Alex O'Loughlin Fans for Donate Life.' His deep blue eyes almost distracted me: I had to concentrate very hard to tell him in a short time as much as possible about the German Alex O'Loughlin Fan Club Network."

Vielen lieben Dank an Sabine Thank you very much Sabine!